Κυριακή 23 Φεβρουάριος 2020

Τα μέλη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΠ) του Τμήματος παρουσιάζονται στη συνέχεια.

 

Φωτογραφία  Όνομα Βαθμίδα  e-mail  
 vaxev.jpg  Βαξεβανίδης Νικόλαος Καθηγητής  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Βιογραφικό

 Κατάλογος δημοσιεύσεων

  mkara.jpg  Καράγιωργας Μιχάλης Καθηγητής  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Βιογραφικό
 alex.jpg  Σαββαΐδης Αλέξανδρος Καθηγητής  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Βιογραφικό

 Lebenslauf

Zalimidis Pavlos  Ζαλιμίδης Παύλος Επίκουρος Καθηγητής  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Βιογραφικό
   Ζκέρης Βασίλειος Καθηγητής Εφαρμογών  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

Το Τμήμα υποστηρίζεται από τους παρακάτω διοικητικούς υπαλλήλους:

  • Άγα Μαρία (Γραμματεία)
  • Βαρελάς Πέτρος (Ειδικό Τεχνικό Προσωπικό)